MWAI

Ealing extension

A contemporary ground floor rear extension and internal remodelling of a Victorian villa in Ealing, London. The design defies belief by removing all internal columns and visually suspending the existing rear extension above new family living space. Bespoke joinery, modern detailing and minimalist sliding doors make this a truly striking extension.

“From my own personal experience working with MWAI, I enjoyed both the banter and the clarity within the design and its focus not be deterred as the process wore on. Maintaining that focus to the end game and realisation of the brief was carried out with aplomb. MWAI want to push the boundaries to deliver something that would retain its being 'special'- client

projects list show project details
MWAI

switch to mobile website