MWAI

Highgate extension

This refurbishment and extension of a private family home located in the Highgate Hill and Hornsey Lane Conservation Area, Highgate boasts modern, classic style on a limited budget. The design provides a modest rear extension to increase the family accommodation and create better direct connections to the rear garden. A ‘Plain English’ kitchen was hand built by a local joinery company and hand painted by the building firm.

"We were really impressed by the amount of attention we received from the team at MWAI throughout our entire project and by how detailed their work was. We certainly could not have renovated our home without their help and involvement. (To think we even considered doing it alone! Ha!) Everyone was really thorough, quick and reliable. From the detailed tender documents to the final snag lists, we always felt like we were in the best of hands." - client.

projects list show project details
MWAI

switch to mobile website